S.V. ’t Harde is blij te kunnen melden dat met ingang van komend seizoen Bart Uil de trainer van het tweede elftal zal worden. Bart zal hiermee Marc Brink opvolgen die heeft aangegeven na vier seizoenen te stoppen als trainer van het 2e.

We hebben meerdere reacties gehad op de uitvraag voor een nieuwe trainer. Bart paste perfect in het plaatje en in het eerste gesprek was er direct een goede klik. Hieronder zal Bart een korte introductie van zichzelf doen. We willen hem van harte welkom heten bij onze mooie club en wensen hem heel veel succes toe.

Aangenaam kennis te maken!!!

Ik ben Bart, 39 jaar en mijn hele voetballeven gespendeerd bij Swift 64 uit Swifterbant. Hier heb ik 19 seizoenen gevoetbald in het 1e elftal. Tijdens mijn actieve voetballoopbaan ook verscheidene teams training gegeven. Dit seizoen ben ik de opleiding UEFA B aan het volgen bij de KNVB. En ben momenteel Assistent-trainer bij Zeewolde 1.

Ik ben getrouwd met Dinja en samen hebben we twee kinderen Faya (6) en Rafi (5). Ik ben pedagogisch medewerker van beroep. Voor mij is dit een mooie uitdaging! Ik ben dankbaar dat ik de kans krijg om mijzelf optimaal te kunnen ontwikkelen als trainer. Verder hoop ik door middel van mijn karakter en voetbalvisie t’ Harde ook vooruit te kunnen helpen.

Mocht iemand nog vragen hebben, schroom niet om me aan te schieten.

Vriendelijke groet,
Bart Uil