De laatste oefenwedstrijd voor de herstart van de competitie heeft S.V. ’t Harde met 0-2 gewonnen. Voor de 3e keer achter elkaar werd er geoefend tegen een tegenstander uit de 4e klasse E. Na een gelijkspel tegen ’s Heerenbroek, 3-0 winst tegen S.V. Zalk, werd nu V.V. Wilsum met 0-2 verslagen.

De eerste helft werd onder prima weersomstandigheden gespeeld op het natuurgras hoofdveld van de thuisploeg. Beide teams moesten hier wel aan wennen en dat was zeker te zien aan het niveau van de eerste helft. De wedstrijd ging gelijk op en er waren geen grote kansen voor beide teams. Helaas viel Rick Zanting uit met een hamstringblessure en lijkt voorlopig uitgeschakeld.

Na de thee toonde S.V. ’t Harde veel meer aanvalslust en werd de wedstrijd leuker om naar te kijken. Aan beide zijden kwamen er wat meer kansen, waarbij S.V. ’t Harde beter was in de afronding. De neven Pascal van Hulsteijn en Dennis van Hulsteijn maakten respectievelijk de 0-1 en de 0-2. Beide doelpunten ontstonden identiek doordat Stan Timmers de bal weet te veroveren van de tegenstander en zo Pascal en later Dennis met een steekbal ongehinderd naar de goed keepende Teko Malanda wist te sturen. Beide heren weten keurig af te ronden, zodat deze oefenwedstrijd in een overwinning afgesloten kon worden.

Aankomende zaterdag staat de eerste competitiewedstrijd van 2023 op het programma. Thuis op sportpark Schenk is Veluwse Boys uit Garderen de tegenstander. De wedstrijd zal om 14.30 uur starten.