Zaterdag 17 december jl. trok het 3e elftal er op uit voor een ronde je ’t Harde. De competitie is onderbroken door de winterstop, dus deze zaterdag was de ideale dag om de sponsoren persoonlijk te gaan bedanken voor de recent aangeboden nieuwe Hummel jacks. De bezoekronde startte bij Roland Brink op zijn kwekerij- terrein van De Koekoek Pocultures aan de Bovenweg. Na dit eerste bezoek trokken de mannen naar de Eperweg waar vervolgens Marianne ten Cate van Mode- en Sporthuis ten Cate en Ellen Grootkarzijn van Bakkerij Grootkarzijn voor hun sponsoring hartelijk werden bedankt. Alle 3 bedrijven zijn geen onbekenden binnen de vereniging. Naast het zijn van leverancier behoren de bedrijven ook tot de kring van trouwe sponsoren van de vereniging. Bovendien zijn de bedrijven ook binnen het team vertegenwoordigt door hun sportieve deelname. De teamleiding team bood als dank voor de sponsoring de sponsoren een fraai boeket bloemen aan.

De Koekoek Potcultures

Kwekerij De Koekoek Potcultures B.V. is een bedrijf dat zich bezighoudt met het kweken van coniferen. Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van een ruim assortiment coniferen C2, C3 en veredelingen C2. Door het kweken op professionele wijze wordt er veel zorg besteedt aan de kwaliteit van onze producten. De coniferen worden gekweekt in een vierkant ronde pot op containervelden. De vierkant ronde pot zorgt voor betere belading van de karren zodat we deze maximaal kunnen beladen. Ons streven is het leveren van coniferen met uitstekende kwaliteit om de nationale en internationale markt te kunnen bedienen met een visueel hoogstaand kwaliteitsproduct. Meerdere keren per jaar worden de producten gesnoeid zodat ze van zware en bossige kwaliteit zijn. Wij zijn MPS-A en MPS-GAP gecertificeerd. De kwalificatie MPS staat voor eerlijke en duurzame milieubewuste teelt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en een bezoek aan ons bedrijf wordt zeer op prijs gesteld. Ons bedrijf is gevestigd in ’t Harde, gelegen aan de A28.

Bovenweg 4B

8084 PB ’t Harde

Telefoon 06 12172769

info@dekoekoekpotcultures.nl

www.dekoekoekpotcultures.nl

Mode- & Sporthuis Ten Cate is te vinden aan de Eperweg op ’t Harde voor mode en sportkleding. Voor de sporters van S.V. ’t Harde heeft Mode- & Sporthuis Ten Cate een zeer uitgebreide collectie van het Merk Hummel op voorraad. Uiteraard in de gebruikelijke clubkleuren.

Eperweg 53

8084 HB

’t Harde

0525-651257

Bakkerij Grootkarzijn

Al meer dan 80 jaar het lekkerste brood en het fijnste gebak!

Eperweg 63

8084 HC ‘t Harde.

Telefoon 0525 651239.

Facebook: https://nl-nl.facebook.com/grootkarzijn