Snertloop

Op zaterdag 7 januari organiseert S.V. ’t Harde de snertloop. Zoals altijd strijden teamleden van de vereniging om de snelste tijd op een parcours, variërend per leeftijd, tussen de 1,5 kilometer tot ongeveer 7 kilometer hardlopen. Aan het einde van de loop staat er dan voor de lopers een kop snert of een warm drankje klaar.

De prijsuitreiking  zal rond 14.45 uur plaatsvinden in de kantine van SV `t Harde.

snertloop senioren 2020

Snert wandelloop

Nieuw dit jaar is dat er naast de hardloopwedstrijd ook een wandeltocht wordt gehouden. Mede door de aanwezigheid van ons 60+ (walking voetbal) team hebben we bedacht om voor “niet hardlopers” (alle leeftijden) een wandelactiviteit te organiseren. De wandeltocht zal de wandelaars leiden langs de mooie plaatsen rondom ’t Harde. Aan de wandeltocht zit geen wedstrijd gekoppeld in de zin van: ‘Hoe snel bent u weer terug?’. Wel zijn er voor het spelelement vragen die tijdens de wandeltocht beantwoord kunnen worden. De antwoorden van deze vragen zullen na de wandeltocht bekend worden gemaakt via de website www.svtharde.nl. De afstanden waaruit gekozen kan worden zijn: 3 kilometer, 7 kilometer en 12 kilometer. De deelnemers van de wandeltocht kunnen tussen 13:00 uur en 13:30 uur starten. Melden bij aankomst op het sportpark.

Wees verstandig en trek wat reflecterende kleding aan! ZIEN EN GEZIEN WORDEN!

Doet u ook mee?

Het bestuur en supportersvereniging van S.V. ’t Harde vindt het belangrijk dat we het jaar zo goed mogelijk met elkaar beginnen. Daarom roepen we alle sponsoren, leden, familie van leden en mensen die S.V. ’t Harde een warm hart toe dragen op om mee te doen met dit evenement. Zoals aangegeven zullen de wandeltochten starten tussen de 13:00 uur en 13:30 uur. Vanaf 12:45 uur bent u welkom op Sportpark Schenk aan de Bovenweg 8. Wilt u liever meedoen met ons hardloop rondje? Dat kan natuurlijk ook. De start is om 13.45 uur.

Wilt u meedoen met de wandeltocht of als (niet spelende) geïnteresseerde met de hardloopwedstrijd, dan vragen we U zich van tevoren aan te melden via: snertloop@svtharde.nl  . Zo gaan we ballend, met de toernooien, het jaar uit en rennend/wandelend het jaar weer in.

Heeft u vragen, dan kunt u die stellen via bovenstaand mailadres.

Namens het bestuur van S.V. ’t Harde en het bestuur van de supportersvereniging Groen-Wit,  wensen wij u fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Tot 7 januari.