Zeer content is de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde met het feit dat S.V. ’t Harde Albert Heijn Supermarkt uit ’t Harde kan verwelkomen als nieuwe sponsor van de vereniging. Albert Heijn zal de komende 3,5 seizoenen hoofdsponsor zijn van de jaarlijkse G-voetbaldag welke al veel jaren succesvol door de G-voetbaldag-commissie wordt georganiseerd. De nieuwe sponsor zal haar naam verbinden aan de S.V. ’t Harde Albert Heijn G-voetbaldag en gedurende de dag de lunch voor alle deelnemers en barbecue voor de vrijwilligers gaan verzorgen. Daarnaast zal Albert Heijn Supermarkt zich als Stersponsor aan S.V. ’t Harde verbinden waarbij de sponsor zichtbaar zal zijn middels diverse sponsoruitingen zoals onder andere bijvoorbeeld een mooi reclamebord aan het hoofdveld en een advertentie in de jaarlijkse presentatiegids. Woensdag 29 november jl. hebben Werner Schoenman namens Albert Heijn ’t Harde en Jan van der Vegte namens de sponsorcommissie de sponsorovereenkomst getekend. Het reclame bord aan het hoofdveld werd hiermee ook officieel in gebruik genomen. Het bestuur en sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedanken hierbij de bedrijfsleiding van Albert Heijn zeer hartelijk voor deze mooie pakket sponsoring.

Albert Heijn

Onze missie

Samen Beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt in het oplossen van

de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Daarom hebben wij bij Albert Heijn een missie: SAMEN BETER ETEN BEREIKBAAR MAKEN. VOOR IEDEREEN.

We hebben de afgelopen jaren al veel mooie dingen gedaan op het gebied van Beter eten

maar dat willen wij versnellen: Omdat we allemaal steeds ouder worden. Als we fit willen blijven, kunnen we beter jong beginnen met een gezonde leefstijl.

Vertrouwde inspirerende partner

Albert Heijn snapt dat beter eten voor iedereen anders is, maar wat we uiteindelijk allemaal willen is hetzelfde: ons goed voelen, lekker in ons vel zitten. Door gezonder te eten. Door te weten waar ons eten vandaan komt en er samen van te genieten. Door een bijdrage te leveren aan het beter achterlaten van de aarde. Vandaag en morgen. Dat gaat niet vanzelf. Daarom nemen we iedereen stap voor stap mee naar beter eten. Altijd op een leuke en lekkere manier. Onderweg, in de winkel of thuis. Overal en op elk moment is Albert Heijn er voor je. Met initiatieven waar iedereen enthousiast van wordt en waarmee we samen telkens weer een stap verder komen. Voor jezelf, voor elkaar en voor de aarde.

Wat we doen, is voor jou

Elke dag zit boordevol keuzes. Over wat we vanavond eten bijvoorbeeld en of we dat samen kunnen doen. Waar we geld aan uitgeven of juist op kunnen besparen, En dat we vandaag wèl gaan sporten. Nee nu echt!! Wie voor zichzelf de juiste keuzes maakt, zit lekker in z’n vel. En dan kun je de hele wereld aan, alles uit het leven halen. Maar met al die mogelijkheden van tegenwoordig is kiezen niet altijd makkelijk. Zeker niet als je ook nog eens de aarde beter wilt achterlaten. Want we leven en kiezen steeds bewuster. Albert Heijn begrijpt dat als geen ander. En dus helpen we je om een gevarieerde maaltijd op tafel te zetten die past binnen je budget. Bij Albert Heijn geloven we dat eten een doorslaggevende rol speelt bij alles wat je doet om lekker in je vel te zitten. Zo wordt ‘gewoon eten’ dus ‘beter eten’.

Albert Heijn ’t Harde

Sportlaan 5

8084VA ’t Harde

www.ah.nl