Afgelopen donderdag 24 november is de voltallige spelersgroep van de S.V. ‘t Harde selectie in een hagelnieuw trainingstenue gestoken. EHD Automotive uit Elburg is hiermee trainingstenuesponsor geworden bij S.V. ‘t Harde. Uit handen van de eigenaar Eric Haneveld kreeg de selectie de nieuwe tenues aangeboden. Vanzelfsprekend zijn wij als vereniging hier erg blij mee en namens bestuur en sponsorcommissie van de S.V. ‘t Harde kreeg Eric Haneveld een mooi boeket bloemen en een trainingsshirt aangeboden door Rico Leusink van de sponsorcommissie. Het bestuur, de sponsorcommissie en alle selectiespelers bedanken de nieuwe sponsor voor deze mooie sponsoring. Namens de selectie ontving de sponsor nog een smakelijk pakket.

EHD Automotive

EHD Automotive is een specialist met jarenlange ervaring in de import van de Duitse automerken.
Denk hierbij aan de merken Porsche, Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, BMW en Mercedes. Wij zijn vooral groot in leveringen aan dealers en autobedrijven en ook in het leveren van auto’s op basis van een specifieke zoekopdracht. Dat laatste doen we ook voor particulieren en ondernemers, met standaard minimaal één jaar (fabriek)garantie. Door ons grote netwerk in Duitsland zijn we in staat elke auto te leveren tegen zeer concurrerende tarieven.

EHD Automotive kunt u bezoeken in Elburg aan de Rietkraag 9. Online kunt u op de website van EHD Automotive terecht voor meer informatie, voor importservice, voor ruime keuze in voorraad van personenauto’s, exclusieve auto’s of bedrijfswagens.

www.ehdautomotive.nl