S.V. ’t Harde speelde de 7e competitie thuis tegen EZC ’84 uit Epe. De Epenaren staan onder leiding van hoofdtrainer Gert-Jan Piksen, een bekende en gewaardeerd oud speler van S.V. ’t Harde.

De wedstrijd begon gelijk opgaand. Beide teams kwamen diverse keren voor het vijandige doel, zonder dat de trekker overgehaald werd. S.V. ’t Harde speelde in een gewijzigde samenstelling door diverse afwezigen. Verrassend hierbij was dat Luuk Struik vanaf de linkerflank speelde en Henk Elskamp als diepe spits. Juist Luuk Struik scoorde de 1-0 door vanaf links naar binnen te trekken en met rechts 1-0 binnen te schieten.  

Verder gebeurde er niet veel in de eerste helft, alleen Quinten Turubassa viel geblesseerd uit met een hamstringblessure.

In de 2e helft was het vooral S.V. ’t Harde wat aan het aanvallen was. Vele kansen werden niet verzilverd en langs de lijn hoorde je de gouden voetbalwet al: “Als jezelf niet scoort, dan doet de tegenstander dit wel”. Gelukkig voor alles wat S.V. ’t Harde een warm hart toedraagt, gebeurde dit niet. In de 75ste minuut scoorde Rick Zanting met een mooi schot 2-0. Een paar minuten later kopt voorstopper Stan Timmers vanuit een corner de 3-0 in de touwen.

Na ruim 90 minuten floot de goed leidende scheidsrechter Staarman de wedstrijd af en kan S.V. ’t Harde weer 3 punten aan het totaal toevoegen. Samen met BAS en SEH staat S.V. ’t Harde op de 3e plek qua puntenaantal. Het is en blijft zaak om de komende weken punten te blijven pakken om zo aangehaakt te blijven bij de bovenste plekken. Aankomende zaterdag staat er een mooie uitwedstrijd op het programma. Om 14.30 uur wordt er in Wapenveld afgetrapt tegen W.Z.C. In het verleden zijn hier mooie wedstrijden gespeeld, met vaak veel publiek langs de lijn.