Uitsluitend lachende gezichten bij de spelers van S.V. ’t Harde G1 en G2! Dat is ook geen wonder. Naast het feit dat de G-afdeling recent in het bezit kwam van een echte spelersbus werden de G-teams G1 en G2 nu in het nieuw gestoken door de trouwe S.V. ’t Harde sponsoren Kokki’s Café en TBH Totaal Bouw ’t Harde. Beide teams kregen, tot grote blijdschap van alle spelers, de beschikking over nieuwe trainingspakken voorzien van persoonlijke nummering.

Onlangs is op Sportpark Schenk het sponsorcontract ondertekend met beide sponsoren. Namens de sponsorcommissie en het bestuur van S.V. ’t Harde gaat nogmaals de dank uit naar de sponsoren voor deze mooie kledingsponsoring. Helene van de Goor, Corid en Gerjan van ’t Hul ontvingen als dank een fleurige attentie.

Kokki’s Café is in 2015 opgericht door de broers Gerjan en Corid van ’t Hul. Na de overname hebben de gebroeders het café gerenoveerd en voorzien van een nieuw interieur. De broers zijn regelmatig achter de bar te vinden. Waar Corid voornamelijk de barman is, zijn Gerjan en zijn vrouw ook actief met het organiseren van evenementen in de regio. Met de overname van het café, gaat een lang gekoesterde wens in vervulling van de broers Van ’t Hul. Voordat ze aan dit avontuur begonnen zaten Gerjan en Corid in de tentverhuur en catering. “De combinatie van een gezellig café en het organiseren van evenementen is nu de perfecte combinatie”, aldus de broers. Gezellig en ouderwets een avondje doorbrengen in een sfeervol bruin café? Ontdek Kokki’s Café op ‘t Harde. Dankzij de sfeervolle inrichting is het hier goed toeven.
www.kokkiscafe.nl

Bouwbedrijf TBH

Een allround bouwbedrijf uit ‘t Harde dat, mede door de jarenlange werkervaring, vakkundig en kwalitatieve bouw – en verbouw werkzaamheden verricht. Zowel binnen de particuliere- als de klein zakelijke markt wordt vakkundig ge- en verbouwd. Door korte lijnen en één contactpersoon ontvangt u een snelle reactie op uw vraag of verzoek. En met heldere afspraken vooraf over de kosten en de planning. En dat in de wijde omtrek van standplaats ‘t Harde.  Verbouw en onderhoud van alle voorkomende panden en gebouwen. Ook voor nieuwbouw van bijvoorbeeld een kantoor, schuur of woning.

www.tbhbouw.nl