Het vrouwenvoetbal floreert als nooit te voren bij de S.V. ’t Harde. Aan het begin van dit seizoen zijn we gestart met het 30+ voetbal voor de vrouwen en dat blijkt een groot succes. Al bijna 25 dames hebben zich aangesloten bij dit team. Dit team koppelt prestaties op het veld aan veel gezelligheid. Naast dit dames team hebben we ook een MO13, MO17 en een MO20 team!

Afgelopen maandag startte, op initiatief van een aantal dames, weer en nieuw team. Dit zijn dames tussen de 18 en 30 jaar. Dit team wil op vrijdagavond (7 tegen 7) gaan spelen. Veel van deze dames hebben in het verleden al bij de S.V. gevoetbald en hebben elkaar weer ‘gevonden’ op het veld. Afgelopen maandag was, onder leiding van Stephan Tichelaar, de eerste training en het was duidelijk te zien dat de meiden er zin in hadden. Wat een enthousiasme (zie foto’s).

Als vereniging zijn we trots dat het vrouwenvoetbal zo goed loopt. Het brengt meer gezelligheid en dynamiek binnen de vereniging. We wensen Stephan met zijn dames veel succes en HEEL VEEL plezier toe.

Opmerking: Stephan Tichelaar traint deze dames op maandagavond (20:00-21:00 uur). Hij werkt echter in de zorg en kan niet elke week training geven. Mocht iemand het leuk vinden om Stephan af en toe te assisteren/vervangen, neem dan contact op met hem (06 1549 9216).

Namens de TC,
Edwin van Egteren