S.V. ’t Harde en de Business Club N.V. organiseren op woensdagavond 12 oktober voor sponsoren van S.V. ’t Harde en voor leden van de Businessclub N.V. een sponsoravond op Sportpark Schenk.

Voorprogramma vanaf 18:45 
Live Champions League wedstrijd op groot scherm:

Bij deze sponsoravond op 12 oktober 2022 zal Jan-Dirk van der Zee onze gast zijn. Jan-Dirk is Directeur/Bestuurder Amateurvoetbal bij de KNVB. Aan hem was de verantwoordelijkheid om de KNVB door de roerige coronatijden te leiden. Tijdens deze bijeenkomst zal hij ons meenemen in wat daar allemaal bij komt kijken.
Voordat hij aantrad bij de KNVB was hij 12 jaar directeur bij INretail. De wereld van het ondernemerschap is hem dan ook zeker niet vreemd. Op deze avond zal hij de link met het ondernemerschap weten te leggen. Tot slot kijken we vooruit naar het Wereldkampioenschap voetbal. Wat voor impact heeft dit op de organisatie van de KNVB?

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt dus helaas vol=vol! Bij vragen of voor meer informatie zijn wij bereikbaar middels deze link. Leden van de Businessclub kunnen zich aanmelden via de website van de Business Club. Sponsoren van S.V. ‘t Harde kunnen zich aanmelden voor dit evenement via onderstaande button:

Programma op woensdag 12 oktober 2022:
18:30 Kantine geopend
18:45 Voorprogramma voor de liefhebber: Live uitzending van de Champions League wedstrijd Napoli – Ajax
20:30 uur: Inloop met koffie in de kantine
20.45 uur: Welkom en nieuwswaardigheden
21.00 – 22:00: Presentatie door Jan-Dirk van der Zee
vanaf  22:00: Borrel & Hapje