Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Schildersbedrijf VDB uit Nunspeet haar bestaande pakket- en bordsponsoring voor 3 seizoenen heeft verlengd. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde Kevin van de Bunte voor deze mooie verlenging.

Schildersbedrijf VDB

Bij Schildersbedrijf VDB kunt u terecht voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Wij volgen de laatste ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet. Zo bent u er altijd van verzekerd dat onze schilders en vakmannen met de juiste en professionele materialen werken, met een perfect resultaat. Onze professionele schilders denken met u mee, geven advies waar nodig en voeren de werkzaamheden perfect uit. Al onze schilders zijn vakmensen. Met een goede opleiding en met liefde voor het vak. Graag kijken we met u mee hoe u kunt profiteren van het lage btw-tarief of de winterkorting, zodat het uitvoeren van de werkzaamheden zo voordelig mogelijk is. Als uw woning 2 jaar of ouder is, profiteert u sowieso van het lage btw-tarief van 6% voor schilderwerk.

Heeft u vragen, wilt u overleggen met onze kleuradviseurs of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

0341-496598

www.vdbunte.com