Onlangs heeft de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde de vooraankondiging geplaatst m.b.t. de voorinschrijving voor het jaarlijkse bedrijventoernooi. Dit jaar zal het bedrijventoernooi plaatsvinden op zaterdag 25 juni. Inmiddels hadden 24 teams zich ingeschreven. Hiermee was het maximale aantal bereikt. Helaas is er, door een afzegging, toch nog plek voor 1 bedrijfsteam! Wilt u met uw bedrijfsteam toch ook nog meedoen aan dit zeer gezellige sportieve evenement? Aarzel dan niet en SCHRIJF nu in middels de onderstaande aanmeld-button:

Sponsoren van S.V. ‘t Harde en deelnemers aan het toernooi van vorig jaar hebben uiteraard voorrang bij de inschrijving.

Het toernooi programma op zaterdag 25 juni zal er als volgt uitzien:

– Kantine op Sportpark Schenk geopend vanaf 08:45 uur.
– Teams aanwezig uiterlijk om 09:00 uur.
– Ontvangst met koffie en wat lekkers van Topsponsor Bakkerij Grootkarzijn
– Opening en welkomstwoord om 09:15 uur.
– Aanvang van het de eerste wedstrijden om 10:00 uur.
– Pauze om ca. 12:30 uur – Finale om ca. 15:00 uur
– Aansluitend informeel samenzijn in de kantine en op het terras onder het genot van een consumptie en borrelhap met Live DJ van BPM DJ op je Feest.
– Gedurende de middag ‘Rad van Avontuur’ door Supportersvereniging Groen- Wit met geweldige prijzen! (dus neem ook wat contant geld mee).
– Einde om 19:00

– Afterparty/Hollandse avond bij Kokki’s Cafe

Gedurende de lunch zal de keuken in de kantine op Sportpark Schenk geopend zijn tot 14:00. Vanaf 14:00 zal de warme hap zoals bittergarnituur of gefrituurde snack geleverd worden door clubsponsor SB Foodcorner. Er kan super makkelijk worden besteld en betaald bij SB Foodcorner via whatsapp. Op de tafels vindt men de menukaart. Vervolgens wordt de bestelling op het pick up point op het terras gebracht door de fietsbezorgers van SB Foodcorner. De bestelling zal worden omgeroepen!

Na afloop van het bedrijventoernooi zal er bij sponsor Kokki’s Café een afterparty worden gehouden. Vanaf 20:00 zal daar een Hollandse Avond worden georganiseerd.

Natuurlijk hopen wij op 25 juni op stralende weersomstandigheden. Het zal in ieder geval weer een fantastische dag gaan worden. Uiteraard zijn spelersvrouwen, kinderen en alle andere supporters ook van harte welkom op Sportpark Schenk. Voor de kinderen zal er een springkussen aanwezig zijn. Indien u vragen heeft klik HIER om ons een bericht te sturen of kijk op onze website voor meer informatie.