De supportersverenging “Groen-Wit’ organiseert komend weekend weer tal van activiteiten bij S.V. ’t Harde.

Pubquiz

Op vrijdagavond is er weer de jaarlijkse pubquiz in de kantine van S.V. ’t Harde. Iedereen is welkom en in 8 rondes zal er op het gebied van algemene kennis, sport, muziek tussen de verschillende teams worden gestreden. Daarna zal de individuele finaleronde uitwijzen wie zich quizkampioen van 2024 mag noemen en er met de prijzen vandoor gaat.

De kantine is vanaf 19.30 uur open. De start van de quiz is om 20.00 uur. Opgeven kan via supportersvereniging@svtharde.nl of loop vrijdagavond gewoon binnen.

Derby met zanger Roy Otters

Op zaterdag speelt het eerste elftal de derby tegen OWIOS. Wederom een belangrijke wedstrijd voor de mannen van Rene van ’t Goor om te zorgen dat er aan het eind van het seizoen nog een mooi toetje in zit in de vorm van het spelen van promotiewedstrijden voor de tweede klasse. Natuurlijk is er weer een poortverloting met mooie prijzen. Na afloop van de wedstrijd zal, de ons welbekende, Roy Otters zorgen voor entertainment en live-muziek in de kantine en op het terras. Zo hopen we een mooi weekend, met hopelijk drie punten, gezellig af te sluiten.