Het voorjaar breekt langzamerhand weer aan, de competities zijn , na de winterstop, al weer enige tijd hervat en ontknopingen komen dichterbij. Het betekent ook dat het weer tijd is om in te schrijven voor het gezellige bedrijventoernooi van S.V. ‘t Harde. 

De 10e editie van het bedrijventoernooi zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 22 juni
Per team zijn ca. 10 spelers nodig, waarvan 1 keeper, 6 veldspelers en 3 wisselspelers (minimale leeftijd 17 jaar). De spelregels zijn beschikbaar via deze link. Er is plaats voor maximaal 26 teams. Uiteraard zal er weer het nodige vermaak zijn voor de supporters en kinderen. Ook de inwendige mens zal zeker niet vergeten worden. Wij willen u als deelnemer, supporter en sponsor alvast vragen om deze belangrijke datum in uw agenda te noteren.

Het definitieve programma (incl. uitleg, opzet, kosten etc.) zal begin juni bekend worden gemaakt. Sponsoren van S.V. ‘t Harde en deelnemers aan het toernooi van vorige edities hebben uiteraard voorrang bij de inschrijving. Inmiddels is de online inschrijving al een tijd geleden gestart en hebben de eerste bedrijfsteams zich al weer ingeschreven. Geïnteresseerden of belangstellenden kunnen zich éénvoudig aanmelden via de onderstaande button: 

Indien u vragen heeft klik HIER om ons een bericht te sturen of kijk op onze webpagina voor meer informatie.
Uiteraard kunnen bedrijven welke zich reeds hebben ingeschreven dit bericht negeren.