Maandag 29, dinsdag 30 april en donderdag 2 mei organiseert S.V. ‘t Harde wederom een voetbal driedaagse. Op maandag starten wij om 13.00 uur en de overige dagen beginnen om 10.00 uur ’s morgens. Programma duurt elke dag ongeveer tot 15.30 uur en deelname is wederom gratis!

Er is weer voor een driedaagse evenement gekozen met een nog breder programma. Er worden diverse voetbalactiviteiten georganiseerd door onze trainers. Deze voetbaldagen zijn speciaal voor kinderen vanaf 6 tot en met 13 jaar. Let op, dit keer zijn het geen 3 dagen achterelkaar, op 1 mei is er een G-voetbaldag bij S.V. ’t Harde, daarom een dag ertussen. Op donderdag 2 mei is de laatste dag van de voetbal driedaagse.

Zet deze datums alvast in jullie agenda. Het programma wordt spoedig bekend gemaakt. Iedereen mag meedoen aan deze activiteiten, ook niet-leden van S.V. ‘t Harde!

Nog beter, geef je alvast op zonder dat programma bekend is. Dit kan per email door je naam, telefoonnummer ouder en leeftijd door te geven via toernooicommissie@svtharde.nl. De laatste keren was het zo druk dat wij een maximum aantal deelnemers hebben moeten instellen, dus geef je snel op!

De foto’s zijn gemaakt door Annemieke Jolink