Zaterdag 16 maart speelt S.V. ‘t Harde haar volgende wedstrijd voor de competitie in de 3e klasse C in en tegen Zwart Wit ’63. De wedstrijd te spelen op Sportpark Parkweg te Harderwijk zal aanvangen om 14:30 uur en zal onder leiding staan van scheidsrechter dhr. E. Maat.

Wedstrijden tegen Zwart-Wit’63 staan altijd garant voor veel spektakel op het veld en gezelligheid na afloop. Zwart-Wit wil mee blijven doen voor de titel en de mannen van Rene van ’t Goor willen de goede reeks die is ingezet na de winterstop natuurlijk doortrekken. Om de S.V. ’t Harde te steunen zal de supportersvereniging een bus laten rijden. De bus vertrekt om 13.00 uur vanaf sportpark Schenk. Aangezien het bij Zwart-Wit doorloopavond is zal de bus rond 18.15 uur weer vertrekken richting ’t Harde. Opgeven voor deze busreis is verplicht en kan via supportersvereniging@svtharde of via whats-app 06-54654146. 

Om live te luisteren naar het radioverslag van de wedstrijd, door S.V. ‘t Harde verslaggever Ton Vermeulen, op Radio Nunspeet klik daarvoor op het onderstaande logo.