Helaas eindigde 2023 voor S.V. ‘t Harde niet al te best. Bij de twee najaarsstormen, waar Nederland te maken kreeg met behoorlijke wind, werd Sportpark Schenk helaas niet ontzien.

De harde wind vanuit richting Elburg heeft toen één van de balenvangers (inclusief schoor constructie) met reclameborden en al uit het lood geduwd. Hierdoor was S.V. ‘t Harde genoodzaakt om mede uit veiligheidsoogpunt de reclameborden uit deze ballenvanger direct te verwijderen.

Nu enkele weken later is er door Supportersvereniging Groen- Wit een prachtig nieuwe extra sterke stellage aangeschaft. Hierin worden de drie rijen reclameborden uit de ballenvanger nu naast elkaar gepresenteerd. Door vrijwilligers en installateur (en sponsor) Totaal Hekwerk is snel en hard gewerkt om alles in korte tijd te kunnen realiseren. Extra mooi is het feit dat de nieuwe stellage ook voorziet in een mogelijkheid om uit te kunnen breiden met 75 meter extra ruimte voor nieuwe reclameborden. Voor de nabije toekomst ligt het in de planning om de andere zijde van het hoofdveld op identieke wijze in te gaan richten met een tweede nieuwe stellage met uitbreidingsmogelijkheid.

Hierbij gaat van uit het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde de waardering en dank uit naar Supportersvereniging Groen- Wit voor deze mooie investering.