Zaterdag 10 februari hebben we met alle pupillen in de leeftijd van 6 tm 11 jaar een voetbalclinic georganiseerd. Er waren maar liefst 55 kinderen aanwezig, bijna allemaal van deze categorie.

De clinic stond in het teken van functionele techniek, waarbij de oefeningen zo waren bedacht dat je deze oefeningen ook thuis kunt oefenen. Bijvoorbeeld; aannemen, 1x raken, dribbelen en afschermen waren 1 van de oefeningen.

10 spelers van de selectie en de TC hebben een 10 tal oefeningen bedacht en begeleid. We hebben samen met elkaar ruim 2 uur genoten van het spelletje, tussendoor een kleine pauze waarin we ranja en een stukje fruit hebben gegeten. Uiteindelijk waren er 4 winnaars die de prijs kregen van ‘pupil van de week’.

‘s Middags waren er ook diverse kinderen om ons 1e elftal weer aan te moedigen, leuk om te zien dat deze wisselwerking tussen ‘jong en oud’ zo snel een positief effect heeft.

We zijn voornemens om deze clinic minimaal 2x per seizoen te organiseren.

Er worden bij S.V. ’t Harde veel activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Op 21 februari staat er een gratis voetbaldag op het programma voor zowel leden als niet leden, schrijf je hiervoor in: Klik hier voor de link.

Alvast voor in de agenda zijn de voetbaldagen op 29, 30 april & 2 mei. Deze 3-daagse evenement is ook wederom gratis voor leden en niet leden.

De foto’s zijn gemaakt door Paul Berkhout