Topsponsor ING van S.V. ‘t Harde steunt de club naast 625 andere amateurclubs sinds begin van dit seizoen drie jaar lang financieel. In een grootschalig sponsorinitiatief verdeelt de bank in totaal ruim 2,5 miljoen euro aan sponsorgelden. Met deze actie onderstreept ING haar voortdurende betrokkenheid bij de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal in Nederland.

Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING: “ING gelooft in de kracht van diversiteit en inclusie in de samenleving. Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. We willen daaraan bijdragen door amateurvoetbalverenigingen te stimuleren om meiden- en vrouwenvoetbal verder te ontwikkelen. Daarnaast willen we een actieve bijdrage leveren om voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Zeker nu veel Nederlandse sportverenigingen aangeven in zwaarder weer te zitten of binnen 5 jaar te komen, kan onze steun goed van pas komen.”

ING gelooft in de kracht van diversiteit en inclusie in de samenleving. Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen.

Niemand buitenspel
Ieder kind moet kunnen dromen van Oranje. Ook als er even geen geld is. Wil je kind graag voetballen? Maar is er even geen geld om de contributie te betalen? Of om voetbalschoenen te kopen? Dan laten we je niet buitenspel staan. Want gelukkig zijn er veel mogelijkheden waardoor kinderen toch kunnen voetballen. Deze hebben we allemaal voor je op een rijtje gezet.

Check anoniem de voorzieningenwijzer om te zien welke regelingen er in jouw gemeente zijn. En hoe je ze kunt aanvragen! Naar de voorzieningenwijzer 

Hulp nodig?
Vind je het fijn dat iemand je helpt bij het aanvragen van deze voorzieningen? Vraag bij S.V. ‘t Harde dan naar de financieel contactpersoon van Niemand Buitenspel. Klik hier om een mail te sturen.