Wat er in de eerste helft gebeurde en dan met name in het eerste kwartier zal nog wel goed besproken worden door de technische staf met de spelers aankomende week. Binnen één minuut spelen weet Berkum 1-0 te maken door vanaf het middenveld een aanval op te bouwen, zonder dat er ook maar een strobeeld in de weg gelegd werd. Dit buitenkansje werd koelbloedig afgerond door Berkum

De 2-0 en 3-0 was het niet veel anders, spelers van Berkum konden Frank en vrij over het veld lopen, zonder dat er echt ingegrepen werd. Een blamage tekende zich aan met een 3-0 stand na een kwartier spelen. Vooral ook omdat er verder werkelijk niks goed ging. Berkum 2 staat in de middenmoot van de reserve hoofdklasse en speelt elk jaar om de bovenste plekken mee.

De tweede helft met inmiddels de ingevallen Henk Elskamp in de gelederen begint wat beter. Diverse spelers zijn wat scherper en dat resulteert erin dat de Zwollenaren niet zo makkelijk meer door de defensie kruizen. Na 10 minuten spelen in de tweede helft is het dan ook Henk Elskamp die er 3-1 van weet te maken met een kopbal. S.V. ’t Harde ziet weer kansen en probeert steeds meer te voetballen. Als Pascal van Hulsteijn dan nog de aansluitingstreffer weet te maken, gloort er weer wat hoop bij de Hardenezen. Met nog een half uur voetballen gingen de “Groen-witten” naarstig op zoek naar de gelijkmaker. De kansen zijn er nog wel geweest, maar het mocht niet meer baten.

S.V. ’t Harde is in de eerste knock-out ronde ook daadwerkelijk knock-out gegaan en kan zich weer richten op de competitie. De komende 2 weken moet er aangetreden worden tegen beide koplopers, over 2 weken uit naar Zeewolde en aankomende zaterdag thuis om 14.30 uur tegen Zwart-Wit ’63 uit Harderwijk.