Dit seizoen zijn de regels omtrent vuurwerk aangescherpt door de KNVB. Het komt er kortweg op neer dat niks meer mag qua rookbommen en vuurwerk. Dat het voor de KNVB menens is, is inmiddels wel duidelijk. De eerste boete is binnen; € 575,00, waarvan € 250,00 voorwaardelijk.

Verder hebben wij nog een boete gekregen voor het gebruik van alcohol langs de lijnen. Wij waarschuwen hier al jaren voor dat dit niet mag. Wij beschikken over een prachtig terras, toch zijn er altijd weer lieden die langs de lijn alcohol meenemen.

Via deze weg willen wij een ieder er nogmaals op wijzen dat het gebruik van alcohol langs de lijnen niet mag vanuit de KNVB. Er mag ook geen vuurwerk of rookbommen afgestoken worden. Boetes zijn zonde geld voor de vereniging, kunnen wij betere dingen mee doen. De volgende boetes zullen alleen maar oplopen, daar zitten wij niet op te wachten.

Corrigeer elkaar en zorg dat wij niet nog meer boetes of andere straffen vanuit de KNVB krijgen. Deze regels gelden uiteraard ook bij uitwedstrijden. Wees een ambassadeur van de vereniging en houd je aan de regels!

Hoofdbestuur S.V. ‘t Harde