In het voor- en najaar is het inmiddels traditie dat er een voetbal 3-daagse georganiseerd wordt bij S.V. ’t Harde. Deze voetbaldagen zijn gratis en voor iedereen toegankelijk tussen 6 en 13 jaar. De organisatie bestaat uit 2 personen en met een grote groep vrijwilligers op de dagen zelf, worden er leuke voetbalactiviteiten voor de jeugd georganiseerd.

Ditmaal was er een inschrijflimiet qua inschrijving ingesteld. Elke dag waren er 80 kinderen de free-style kunsten van Mike aan het leren, werd er een voetbal 6-kamp afgewerkt, diverse trainingsvormen geoefend, een bootcampsessie van Bootcamp Oldebroek afgewerkt en gestreden voor de penalty bokaal. Al met al volle bak met voetbalactiviteiten, waarbij een goede lunch en een heuse verloting vanuit de supporters vereniging niet mocht ontbreken.

Wij willen als S.V. ’t Harde iedereen bedanken die een bijdrage aan dit mooie evenement heeft geleverd en hopelijk net als de deelnemers weer terug zien bij het volgende evenement in het voorjaar van 2024!