Zaterdag 23 september speelt S.V. ’t Harde zijn eerste competitiewedstrijd tegen Dieze West uit Zwolle. Deze wedstrijd is tevens een terugkeer naar de 3e klasse, waar 6 jaar geleden voor het laatst in gespeeld werd. Scheidsrechter Van der Elst zal om 14.30 uur laten aftrappen op het hoofdveld van Sportpark Schenk.

S.V. ’t Harde heeft een wisselende voorbereiding achter de rug. Veluwecup werd als 2e afgesloten, maar 2 van de 3 wedstrijden werden verloren. De andere oefenwedstrijden tegen Oene en WZC werden ook verloren. Daarentegen werd het bekertoernooi met een 100% score afgerond, 3 wedstrijden werden er gewonnen, waardoor de volgende ronde van het bekertoernooi is bereikt.

Dieze West is een oude bekende, 2 jaar geleden werd Dieze West met overmacht kampioen in de 4e klasse. Afgelopen seizoen werd er bijna doorgestoomd naar de 2e klasse, maar het kampioenschap ging uiteindelijk naar Heerde. Via de nacompetitie werd er van Tubantia verloren en is Dieze West wederom veroordeeld tot de 3e klasse.  Dieze West heeft ook een wisselende voorbereiding achter de rug. Gewonnen van Urk onder de 23, verloren van Go Ahead Kampen in oefenwedstrijden. Maar de verrassing zat hem wel in het bekertoernooi. Uitgeschakeld door ’s Heerenbroek op doelsaldo.

Vanaf deze plek willen wij een ieder een fijne en sportieve wedstrijd toewensten. Wij willen het publiek vragen om zich aan de geldende regels van de KNVB te houden en geen alcoholische dranken langs de velden mee te nemen tijdens de wedstrijd en achter de afrastering te blijven. Ook geen knalvuurwerk en rookbommen meenemen en afsteken op het sportpark. Dit om zo onnodige boetes te voorkomen.

Historie:

Competitie:

2021 – 2022       1 – 2      

2017 – 2018       6 – 0