S.V. ’t Harde heeft de laatste wedstrijd in de bekerpoule wederom winnend weten af te sluiten. Er werd met 3-1 gewonnen van EZC ’84 uit Epe. Na eerdere overwinningen tegen respectievelijk Prins Bernhard en Sportclub Teuge mag S.V. ’t Harde als nummer één van de poule door naar de volgende ronde. Deze bekerronde zal op 21 oktober gespeeld worden.

Is S.V. ’t Harde klaar voor de competitie? Deze vraag zal volgende week uiteraard beantwoord worden. Dan komt één van de titelfavorieten; Dieze West op bezoek. Dit is heel andere koek dan afgelopen zaterdag tegen EZC ’84.

Voor de wedstrijd werd er definitief afscheid genomen van het nostalgische scorebord met houten bordjes. Er staat nu een ultramoderne ledscherm, waar buiten het bijhouden van de score nog veel meer mogelijkheden mee zijn. Dit past wel in het plaatje van het steeds meer verfraaien van sportpark Schenk. Scorebordmanager Bert Blom opende samen met Stijn Bosscha en Dennis Elskamp namens de supporters vereniging dit mooie nieuwe scorebord. Een prachtige gift van de supporters vereniging aan S.V. ’t Harde.

De wedstrijd zelf was niet best. De reden was voor de buitenstaander niet duidelijk, maar er werd in ieder geval gewonnen. Voor rust maakte verdediger Sam van Norel 1-0 met een goede kopbal, toch wisten de Epenaren voor rust nog 1-1 te maken.

Na rust kwam Jari Bakker in het veld als spits en wist meteen 2-1 te scoren uit wederom een kopbal. Een ieder ging er eens goed voor zitten of staan, maar helaas duurde het nog tot het einde van de wedstrijd tot de definitieve trekker werd overgehaald. De goed ingevallen jeugdspeler Jordy Schoonhoven weet met een mooie voorzet Jari Bakker te bereiken. Jari weet hierbij wederom met zijn hoofd te scoren. Zo kwam er een 3-1 eindstand op de nieuwe scorebord te staan.

Buiten het invallen van Jordy Schoonhoven, maakte ook Sven Thijssen zijn debuut in een officiële wedstrijd van het eerste elftal. Mooie ontwikkelingen voor deze jeugdspelers.

Volgende week staat de eerste competitiewedstrijd tegen Dieze West op het programma. Deze wedstrijd zal om 14.30 uur beginnen op het hoofdveld van sportpark Schenk.