Op een zomerse middag in Teuge heeft S.V. ‘t Harde zijn 2e overwinning behaald in de bekercompetitie.

S.V. ‘t Harde begon goed aan de wedstrijd, achterin wordt weinig weggegeven en de druk werd op de defensie van Teuge gelegd. Met 2 drinkpauze per helft en de warmte kwam het ritme niet echt in de wedstrijd. Een paar schoten op doel en wat gevaar uit standaardsituaties waren de wapenfeiten van S.V. ‘t Harde voor rust.Teuge kwam vlak voor rust nog bijna op voorsprong door onoplettendheid in de defensie, maar keeper Marc van de Streek wist reddend op te te treden. Ruststand was dan ook 0-0.

Gelijk na rust ging S.V. ‘t Harde voortvarend op jacht naar de 0-1, Jari Bakker wist deze vrij snel te scoren. Lang kon S.V. ‘t Harde niet genieten van deze voorsprong. Net voor de 1e drinkpauze wist Teuge 1-1 te scoren. In deze periode raakte S.V. ‘t Harde de grip op de wedstrijd kwijt. Dit begon toen keeper Van de Streek de hoofdrol opeiste. Na het loslaten van een schot op doel door Teuge, maakte hij een overtreding op de inkomende man en werd er een terechte penalty gegeven. Marc wist deze bal te pakken. Zo bleef het 1-1. Het laatste kwartier kwam S.V. ‘t Harde weer meer in de wedstrijd, een paar mooie aanvallen stranden in schoonheid. Vlak voor tijd wist Luuk Struik via een strafschop 1-2 te maken en is de wedstrijd gespeeld.

30 Graden op het kunstgrasveld, spelers die alles gegeven hebben en nog een winstpartij eruit weten te slepen. Een mooi resultaat en weer verder werken naar de 3e speelronde van deze bekercompetitie. Dit zal aankomende zaterdag gaan plaatsvinden thuis tegen EZC ’84 uit Epe. De wedstrijd begint thuis om 14.30 uur op sportpark Schenk.