Op zaterdag 19 augustus 2023 zal het startschot gegeven worden voor de 12e editie van de Veluwecup. De toernooicommissie heeft in 2020 en 2021 het toernooi afgelast in verband met de coronapandemie. Vorig jaar is het toernooi wel georganiseerd waarbij VV OWIOS de titel won op sportpark Schenk op ’t Harde. De komende editie van het toernooi wordt ook georganiseerd en gespeeld, dit jaar in Oldebroek bij VV OWIOS.

Terugblik vorig seizoen:

Geen enkele deelnemer van dit toernooi zal zijn wedstrijden spelen op hetzelfde niveau als afgelopen seizoen. Zo zijn VV OWIOS (naar 3e klasse), DSV ’61 (naar 4e klasse) en ESC (naar 4e klasse) gedegradeerd. S.V. ’t HARDE heeft na diverse pogingen in de afgelopen jaren met succes promotie nagestreefd en zal komend seizoen uitkomen in de 3e klasse.

Programma:

Ook dit jaar wordt het toernooi gespeeld door de vier organiserende verenigingen en zijn er geen gastverenigingen uitgenodigd om deel te nemen. Dit was de vorige editie bij S.V. ’t HARDE ook het geval. Kan VV OWIOS op eigen terrein de bokaal met succes verdedigen? Het programma van deze editie is als volgt opgesteld:

Zaterdag 19-08-2023

13.00: VV OWIOS – ESC

15.00: S.V. ’t HARDE – DSV ’61

Dinsdag 22-8-2022

19.00: DSV ’61 – VV OWIOS

Woensdag 23-8-2022

19.00: ESC – S.V. ’t HARDE

Zaterdag 26-8-2022

13.00: ESC – DSV ’61

14.30: S.V. ’t HARDE – VV OWIOS

Goede doel:

Zoals elk jaar wordt een deel van de opbrengst uit entreegelden en sponsorgelden geschonken aan een goed doel dat door de organisatie is verkozen. Voor dit jaar is er gekozen voor de jeugdopleidingen van de organiserende verenigingen. Met de opbrengst vanuit de Veluwecupkunnen de organiserende verenigingen middels een gift vanuit de Veluwecup de jeugdopleiding verder ontwikkelen.

Uitnodiging:

De toernooicommissie wil u van harte uitnodigen om de komende editie van de Veluwecup bij te wonen op het sportpark van v.v. OWIOS.  Ook deze editie geniet u van de derby’s die  op de planning staan. Via www.veluwecup.nl kunt u meer informatie vinden over dit toernooi zoals het wedstrijdprogramma, stand, topscorers, wedstrijdverslagen en overige informatie.

De toernooicommissie