Nog enkele dagen en dat is het weer zo ver. Het oergezellige S.V. ’t Harde Bedrijventoernooi! Voor deze 9e editie hebben zich deze keer maar liefst 22 teams aangemeld. De teams zullen naast de eeuwige roem ook weer de strijd aanbinden om de felbegeerde wisselbeker. Ook dit jaar zal er aan elke speler van het winnende team weer een unieke individuele “voetbal trofee” worden overhandigd. Alle publiek is van harte welkom om de spelers te komen aanmoedigen op dit supergezellige voetbalevenement.                                 

Het programma op zaterdag 24 juni zal er als volgt uitzien:
– Kantine op Sportpark Schenk geopend vanaf 09:30 uur.
– Teams aanwezig uiterlijk om 09:45 uur.
– Ontvangst met opening om  10:00 uur.
– Aanvang van de eerste wedstrijden om 10:45 uur.                                                                                   

– Pauze om ca. 12:00—13:00 uur
– Finale om ca. 15:30 uur
– Aansluitend informeel samenzijn in de kantine en op het terras onder het genot van een consumptie en borrelhap van SB Foodcorner met Live DJ muziek.

– Gedurende de middag ‘Rad van Avontuur’ door Supportersvereniging Groen- Wit met geweldige prijzen! (dus neem ook wat contant geld mee).
– Einde om 19:00

Na afloop van het bedrijventoernooi zal er bij sponsor Kokki’s Café een afterparty worden gehouden. Vanaf 20:00 zal er een Hollandse Avond worden georganiseerd.

Natuurlijk hopen wij op 25 juni op stralende weersomstandigheden. Het zal in ieder geval weer een fantastische dag gaan worden. Uiteraard zijn spelersvrouwen, kinderen en alle andere supporters ook van harte welkom op Sportpark Schenk. Voor de kinderen zal er een springkussen  aanwezig zijn. De entree is gratis.