Na enkele jaren afwezigheid i.v.m. de corona pandemie kan S.V. ‘t Harde eindelijk weer een familiedag organiseren. We zijn erg blij te kunnen melden dat Contour Fysiotherapie uit Oldebroek de komende jaren haar naam als sponsor aan deze dag wil verbinden. Stefan Plugge, eigenaar van het jonge bedrijf, wil graag zijn steentje bijdragen aan een mooie dag voor het hele gezin! Stefan is al jaren betrokken bij onze vereniging en de laatste jaren als fysiotherapeut bij het eerste elftal. Namens het bestuur en de sponsorcommissie willen wij hem hartelijk bedanken voor deze mooie extra sponsoring. Zeer recentelijk ondertekende Stefan voor deze mooie sponsoring de gebruikelijke overeenkomst. Als dank werd de sponsor een fraai boeket bloemen aangeboden.

Contour Fysiotherapie

Bij Contour werk je samen met de fysiotherapeut aan je herstel. Na een uitgebreid vraaggesprek gevolgd door een onderzoek zal samen met jou het behandelplan worden opgesteld. De behandeling kan bestaan uit handelingen in de behandelkamer maar zou ook voortgezet kunnen worden in de oefenzaal.

De praktijk beschikt over meerdere behandelkamers en een ruime oefenzaal met geavanceerde apparatuur voor een optimale revalidatie. Contour heeft korte lijntjes met specialisten en andere disciplines zoals bijvoorbeeld orthopeden, podotherapeuten, diëtisten, etc.

Dat sporten gezond is daar twijfelt niemand over, maar wat als je (tijdelijk) niet kunt sporten door een blessure? Contour is gespecialiseerd in de revalidatie bij sporters. Of het nu gaat om een onschuldige verzwikking van een enkel of een gescheurde kruisband, het liefst wil je zo snel en goed mogelijk weer aan het sporten. Na een vraaggesprek en een onderzoek wordt de diagnose en het behandelplan met je besproken. De behandeling kan plaatsvinden in de behandelkamer maar bestaat bij sporters vaak ook uit een revalidatie in onze ruime oefenzaal. Als het zover is volgt het belangrijkste deel van de revalidatie, het zogenoemde “return to play”. Iedere sporter is voor ons uniek, een volleyballer vraagt om een andere revalidatie dan bijvoorbeeld een tennisser, daarom passen wij de revalidatie aan op elke sporter. Sportspecifieke oefeningen maken een belangrijk onderdeel uit van de revalidatie, zo kunnen we – indien gewenst – ook veldtrainingen aanbieden, bijvoorbeeld op de tennisbaan of op het voetbalveld.

Het kan voorkomen dat u geopereerd bent. Bijvoorbeeld aan uw knie, of aan uw schouder. Voor het revalidatietraject bent u bij Contour aan het goede adres. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in de revalidatie na operaties.

Naast fysiotherapie is het ook mogelijk te sporten middels een medisch fitness abonnement. 

www.contour-fysiotherapie.nl