Op eigen veld wint S.V. ’t Harde met 2-0 van Noord Veluwe Boys en keert zo na 6 seizoenen 4e klasse terug naar de 3e klasse. De supporters waren in grote getale gekomen naar sportpark Schenk en zorgden voor een prachtige ambiance. De spelers kwamen het veld op en binnen no-time was het veld in groen-witte nevel gehuld. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooie pot voetbal er moest gewonnen worden om zeker te zijn van de titel in de 4e klasse D.

Alleen Noord Veluwe Boys was duidelijk niet gekomen om zich naar de slachtbank te leiden. De spelers van S.V. ’t Harde hadden ook last van zenuwen en konden niet echt in het vertrouwde spelletje komen. Maar na een afgekeurde doelpunt, was het na een half uur Pascal van Hulsteijn die een prachtige aanval wist af te ronden, zo kwam de stand op 1-0 en was tevens de ruststand.

Na de thee was het Noord Veluwe Boys die een aantal keer gevaarlijk voor het doel van Marc van der Streek, maar voor iedereen die S.V. ’t Harde een warm hart toe draagt was het Quinten Turubassa die de bevrijdende 2-0 wist te maken. Hoofdtrainer wisselde daarna nog een paar keer en zo werden de 90 minuten volgemaakt.

Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter was de 9e titel in de historie van S.V. ’t Harde een feit. Defensiedorp ’t Harde doet zijn naam eer aan en onder veel geknal van vuurwerk en een groen-witte haag van rook werd het eerste feestje op het veld gevierd. Na de huldiging op het podium met de felicitaties van de Burgemeester en de KNVB ging de verdiende kampioensschaal omhoog en mag S.V. ’t Harde zich op gaan maken voor de 3e klasse.

Deze titel is niet alleen van de spelers en staf, deze titel is voor de hele vereniging. Ongelooflijk wat de vrijwilligers altijd al doen, maar vooral de laatste dagen is er ook duur hun een topprestatie geleverd. Afgelopen donderdag een markt met 15.000 bezoekers georganiseerd en nu weer alles geregeld om iedereen van een topfeest te kunnen voorzien. Dit laat de kracht van S.V. ’t Harde zien op alle fronten!