Zaterdag 20 mei speelt S.V. ’t Harde de laatste competitiewedstrijd tegen Noord Veluwe Boys uit Hattemerbroek. Hopelijk ook de laatste wedstrijd van het seizoen voor de mannen van René van ’t Goor, want bij winst is S.V. ’t Harde officieel kampioen! Deze wedstrijd zal ongetwijfeld een prachtige ambiance opleveren. Scheidsrechter Wildeboer zal om 14.30 uur laten aftrappen op het hoofdveld van Sportpark Schenk.

Eerder dit seizoen won S.V. ’t Harde met 1-5 in Hattemerbroek onder ijskoude omstandigheden. Bij rust was het 1-4 en uiteindelijk werd er met 1-5 gewonnen. Noord Veluwe Boys staat op de één na laatste plaats en zal volgend seizoen in de nieuwe 5e klasse acteren. Deze laatste wedstrijd in de 4e klasse zal Noord Veluwe Boys zijn huid duur verkopen, om zo met opgeheven hoofd het seizoen af te sluiten en zich op te gaan maken voor het nieuwe seizoen.

Voor S.V. ’t Harde telt maar één ding: winnen. Bij winst is het kampioenschap van de 4e klasse D binnen. Dit zou natuurlijk prachtig zijn na 5 seizoenen 4e klasse voetbal. De laatste weken is Apeldoornse Boys veel punten gaan morsen. Na een nederlaag tegen VEVO en Apeldoornse Boys gaf niemand nog een stuiver om de titelkansen van de Groen-Witten, maar 6 wedstrijden later ziet de wereld er opeens heel anders uit.

Vanaf deze plek willen wij een ieder een fijne en sportieve wedstrijd toewensen. Wij willen het publiek vragen om zich aan de geldende regels van de KNVB te houden en geen alcoholische dranken langs de velden mee te nemen tijdens de wedstrijd en achter de afrastering te blijven. Ook geen knalvuurwerk meenemen en afsteken. Dit om zo onnodige boetes te voorkomen.