Op een regenachtige en soms weer zonnige zaterdagmiddag heeft S.V. ’t Harde met 0-1 verloren van VIOS Vaassen. Deze oefenwedstrijd was ingelast omdat er wederom 2 zaterdagen geen competitievoetbal op het programma stond voor S.V. ’t Harde. Om toch in het juiste ritme te blijven kon er mooi een oefenwedstrijd tegen VIOS uit Vaassen geregeld worden. VIOS is een verdienstelijke middenmoter in de 3e klasse E. Een club waar hoofdtrainer Maikel Amzand inmiddels voor zijn 13e seizoen heeft bijgetekend, waar vind je dat nog tegenwoordig?

Hoofdtrainer René van ’t Goor begon met een wat andere opstelling dan normaliter het geval is. Dit was waarschijnlijk ook de oorzaak van een wat rommelig begin van de wedstrijd van S.V. ’t Harde. Maar halverwege de 1e helft zag je dat S.V. ’t Harde steeds meer grip op de wedstrijd kreeg en er ook mooie uitgespeelde aanvallen op de mat gelegd werden. Helaas werd de trekker niet overgehaald en was de ruststand 0-0.

De 2e helft was nog geen minuut bezig toen Sam van Norel bij een duel verkeerd terecht kwam. Hierbij verzwikte hij zijn enkel en ging voor behandeling naar de zijlijn. Met 10 man was de organisatie even weg bij S.V. ‘t Harde en VIOS wist hier gelijk van te profiteren. Met een mooie schuiver wist een aanvaller van VIOS keeper Marc van de Streek te verschalken.

S.V. ’t Harde ging de hele 2e helft op zoek naar de gelijkmaker, maar het mocht niet meer baten. Er waren een aantal mooie kansen, maar de kansen werden niet verzilverd.
Al met al een nuttige oefenwedstrijd waarbij alle spelers zoveel mogelijk speelminuten kregen om zo fit mogelijk de laatste 2 competitierondes in te gaan.

Zaterdag 13 mei speelt S.V. ’t Harde de laatste uitwedstrijd van dit seizoen tegen SEH uit Heerde. De wedstrijd zal om 14.30 uur beginnen. De laatste competitiewedstrijd wordt zaterdag 20 mei gespeeld, dan wordt er thuis om 14.30 uur tegen Noord Veluwe Boys gespeeld. Zet beide datums in uw agenda en wij zien elkaar langs de lijnen.