Ieder jaar opnieuw trekt de Hemelvaartsmarkt veel bekijks. Een bezoek aan de markt is elk jaar een unieke beleving vol gezelligheid. De markt wordt dit jaar op 18 mei al voor de 35e keer georganiseerd. Men kan het zo gek niet bedenken, of het is te koop op de Hemelvaartsmarkt; van oude spullen op zolder tot nieuwe gebruiksgoederen en van tweedehands kleding tot waardevol aarde- en sierwerk. Ook treft men er handelaren aan van gewone weekmarkten. Voor iedereen wat wils.

Inmiddels hebben al meer dan 400 handelaren uit het hele land zich aangemeld en zit de markt weer bijna vol. Er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Voor meer informatie zie www.svtharde.nl maar wees er snel bij.

Een deel van het marktterrein is ingericht als horecaplein. Hier kan men terecht voor een hapje en een drankje. Ook is er een groot speelparadijs met springkussens aanwezig op het hoofdveld zodat de ouders op hun gemak van een kopje koffie kunnen genieten op het terras waar vanaf de middag weer verschillende optredens plaatsvinden.

Op de markt is dus voor iedereen wat te beleven (ons terrein is rolstoelvriendelijk!). Honden zijn toegestaan (mits aangelijnd). De entree bedraagt €3,- en in tegenstelling tot andere jaren is het parkeren gratis.

U bent van harte welkom op de Hemelvaartsmarkt!