S.V. ’t Harde wint met 2-3 van EZC’84 en doet wat het moest doen. Zoals de stand al doet vermoeden, kwam deze overwinning niet makkelijk tot stand.

Het begin was goed van S.V. ’t Harde, binnen een paar minuten had Stefan Marsman de 0-1 kunnen maken, maar helaas gebeurde dit niet. Dennis van Hulsteijn was iets later wel doeltreffend en schoot S.V. ’t Harde op voorsprong. Er leek geen vuiltje aan de lucht.

Na deze 0-1 werd S.V. ’t Harde slordig en wellicht wat gemakzuchtig. Dit is een houding die S.V. ’t Harde zich niet kan aangemeten. Door al die slordigheden was het wachten op de gelijkmaker. Deze gelijkmaker werd ook gemaakt en met een 1-1 stand werd er gerust.

Na rust werd Rick Zanting ingebracht bij S.V. ‘t Harde, dit zorgde voor weer wat vuur in de voorhoede. Rick tekende dan ook voor de 1-2 en niet veel later maakte Quinten Turubassa 1-3 en leek de wedstrijd gespeeld.

EZC maakt een kwartier voor tijd nog 2-3 en leek het nog spannend te worden. Alleen ontbrak het EZC aan kracht om nog echt gevaarlijk te worden.

Eindstand 2-3 en nu vizier op 15 april, dan speelt S.V. ’t Harde thuis tegen WZC, aftrap om 14.30 uur. Aankomend weekend staat er geen wedstrijd op het programma.