Beste sportieve ondernemer, sponsoren en leden en van S.V. ‘t Harde,


Het voorjaar breekt langzamerhand weer aan, de competities zijn al weer enige tijd hervat en ontknopingen komen dichterbij. Het betekent ook dat het weer tijd is om in te schrijven voor het gezellige bedrijventoernooi van S.V. ‘t Harde. 

TOERNOOISPONSOR

Met trots kan de sponsorcommissie meedelen dat het toernooi de komende 3 jaren vernoemd zal worden als het S.V. ‘t Harde- SB Foodcorner Bedrijventoernooi. SB Foodcorner zal deze periode de officiële toernooisponsor zijn. Het bekende thuisbezorg bedrijf, welke al jaren sponsor is van de vereniging, heeft zich vanaf begin van dit jaar ook verbonden aan S.V. ‘t Harde als Catering-partner en voorziet vanuit de kantine alle belangstellenden van de warme hap. 

De 9e editie van het bedrijventoernooi zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 24 juni
Per team zijn ca. 10 spelers nodig, waarvan 1 keeper, 6 veldspelers en 3 wisselspelers (minimale leeftijd 17 jaar). De spelregels zijn op beschikbaar via deze link. Er is plaats voor maximaal 22 teams. Uiteraard zal er weer het nodige vermaak zijn voor de supporters en kinderen. Ook de inwendige mens zal zeker niet vergeten worden. Wij willen u als deelnemer, supporter en sponsor alvast vragen om deze belangrijke datum in uw agenda te noteren.

Het definitieve programma (incl. uitleg, opzet, kosten etc.) zal begin juni bekend worden gemaakt. Sponsoren van S.V. ‘t Harde en deelnemers aan het toernooi van vorige edities hebben uiteraard voorrang bij de inschrijving. Inmiddels is de online inschrijving al een tijd geleden gestart en hebben de eerste bedrijfsteams zich al weer ingeschreven. Geïnteresseerden of belangstellenden kunnen zich al éénvoudig aanmelden via de onderstaande button: 

Indien u vragen heeft klik HIER om ons een bericht te sturen of kijk op onze webpagina voor meer informatie. Na aanmelding ontvangen de deelnemende bedrijven in de loop van het voorjaar van 2023 verdere informatie omtrent uitleg, opzet, kosten etc.