Met trots kan de sponsorcommissie meedelen dat SB Foodcorner uit ’t Harde bordsponsor haar bestaande bordsponsoring heeft ge-upgrade naar Stersponsoring. Hiermee is het alom bekende thuisbezorg bedrijf naast het vernieuwde bord aan het hoofdveld op meer plaatsen zichtbaar zoals op de sponsorgalerij bij de entree van het sportpark, op de tv schermen, in de presentatiegids en in het wedstrijdprogramma en op de geluidsband bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Stefan Brink van SB Foodcorner zette afgelopen zaterdag 25 maart zijn handtekening op de vernieuwde sponsorovereenkomst. Hiernaast zal SB Foodcorner ook de komende 3 edities haar naam verbinden aan als toernooisponsor aan het gezellige en populaire bedrijventoernooi welke dit jaar gehouden zal worden op zaterdag 24 juni.

 Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedanken Stefan Brink voor deze fraaie vernieuwde sponsoring. Als dank en blijk van waardering heeft Mark Timmers namens bestuur en sponsorcommissie van S.V. ’t Harde aan Stefan Brink een fraai boeket bloemen aangeboden. Tevens werd op Sportpark Schenk het vernieuwde reclamebord in gebruik genomen.

SB Foodcorner “Proef het ambachtelijke verschil”!

Heb je lekkere trek, maar heb je geen frituurpan in huis? Maak het jezelf dan gemakkelijk en bestel je favoriete snacks via sbfoodcorner.nl. Nu bestellen betekent dat je binnen korte tijd geniet van overheerlijke frites, borrelhapjes, kroketten en frikandellen of iets anders overheerlijks uit ons ruime assortiment. Onze supersnelle fietsbezorgers bezorgen je bestelling netjes af bij jou thuis. Bestellen gaat snel en gemakkelijk online op onze website. Betalen kan gelijk direct en veilig online of betaal bij de bezorger zo gepast mogelijk.

SB Foodcorner is sinds begin van dit jaar ook te vinden in de snackhoek van de kantine op Sportpark Schenk waar éénieder terecht kan voor een heerlijke warme snack.

Met smakelijke groet, Stefan Brink en zijn team

SB Foodcorner

Wolkamerweg 42

0645633327

www.sbfoodcorner.nl