Apeldoornse Boys heeft goede zaken gedaan richting de titel in de 4e klasse D. Het stuurde S.V. ’t Harde met 5-1 terug naar Sportpark Schenk. S.V. ’t Harde staat nu 1 punt achter koploper Apeldoornse Boys, maar heeft ook 2 wedstrijden meer gespeeld. Deze 7 verliespunten achterstand zal in de komende 5 wedstrijden lastig te overbruggen zijn. Zeker nu Apeldoornse Boys weer op volle oorlogssterkte is.

Was S.V. ’t Harde kansloos in Apeldoorn? Ja als je sec naar einduitslag kijkt, maar er lagen zeker kansen voor de Hardenezen. Er waren veel supporters meegereisd naar Apeldoorn, zij zagen S.V. ’t Harde voortvarend beginnen. Er werden prachtige aanvallen opgezet en voetballend was er eigenlijk weinig aan te merken. Alleen werd de trekker wederom niet overgehaald voor het doel van de “Boys”. Slecht uitverdedigen bij S.V. ’t Harde zorgde voor een corner en vanuit deze corner werd met een prachtig afstandsschot 1-0 gescoord. Eigenlijk de eerste keer dat Apeldoornse Boys echt voor het doel van S.V. ’t Harde kwam.

Ook na deze tegenslag werd er volop de aanval gezocht naar de gelijkmaker door de Hardenezen. Helaas was er vlak voor rust wederom een persoonlijke fout de oorzaak van een tegendoelpunt. Een te korte terugspeelbal op keeper Marc van de Streek werd onderschept door Noah Taribuka en die wist fraai af te ronden, ruststand 2-0.

Na rust was het eigenlijk gelijk afgelopen, Apeldoornse Boys scoorden vlak achter elkaar 3 en 4-0. De wedstrijd was gelopen. Er is veel voetballende kwaliteit bij Apeldoornse Boys aanwezig. Dit etaleerden zij de 2e helft volop. Uiteindelijk werd het 5-1, de eretreffer werd nog gemaakt door Luuk Struik.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen EZC ’84 uit Epe op het programma. Deze wedstrijd zal om 14.30 aanvangen. De knop zal weer om moeten, want in deze knotsgekke competitie is nog van alles mogelijk.