Zaterdag 18 maart speelt S.V. ’t Harde de belangrijke competitiewedstrijd tegen V.V. Hulshorst uit het gelijknamige Hulshorst. Wederom een belangrijke wedstrijd want Hulshorst staat op de gevaarlijke 7e plek. Een plek wat aan het einde van het seizoen een degradatie naar de 5e klasse betekend. Voor S.V. ’t Harde zijn de 3 punten van belang, omdat er gestreden moet worden om de koppositie. De scheidsrechter Oldenbeuving zal om 14.30 uur laten aftrappen op het hoofdveld van Sportpark Schenk.

Eerder dit seizoen was het een kleurloze wedstrijd in Hulshorst. De wedstrijd eindigde in 0-0, waarbij S.V. ’t Harde goed wegkwam. Met 10 man in het veld, kwam Hulshorst met regelmaat gevaarlijk voor het doel van doelman Van der Groef. Nadien lazen wij een artikel in de krant, waarbij de voorzitter van Hulshorst riep dat ze voor het kampioenschap gaan dit seizoen. Tot op heden loopt het seizoen wat anders en is het zaak om bij de eerste 6 plaatsen te blijven. Reken erop dat de spelers er tegen S.V. ’t Harde er alles aan zullen doen om de 3 punten te pakken.

S.V. ’t Harde heeft een wisselvallige periode achter de rug. Deels door een rommelig begin in 2023. Eerst met een aantal oefenwedstrijden, daarna 2 competitiewedstrijden, een zaterdag vrij, een oefenpot tegen EFC ’58 en dan 2 weken geleden een verlies bij herstart van de competitie thuis tegen Vevo. Afgelopen zaterdag werd er weer een prima overwinning behaalt tegen BAS uit Biddinghuizen. Dit met als gevolg dat S.V. ’t Harde in ieder geval een week koploper is. Uiteraard met een paar meer gespeelde wedstrijden, maar je kunt er maar staan… De hardenezen zullen er vandaag alles aan doen om nog een week koploper te zijn in de 4e klasse D.

Vanaf deze plek willen wij een ieder een fijne en sportieve wedstrijd toewensen. Wij willen het publiek vragen om zich aan de geldende regels van de KNVB te houden en geen alcoholische dranken langs de velden mee te nemen tijdens de wedstrijd en achter de afrastering te blijven.

Historie S.V. ’t Harde – V.V. Hulshorst:

Competitiewedstrijden: 3x winst

2014 – 2015        4 – 3 :    Rick Veldkamp, Ronald van Putten, Henk Elskamp, Kevin van Renselaar

2013 – 2014        3 – 2 :    Dinand Dekker, Arnold Visch, Henk Elskamp

2008 – 2009        5 – 0 :    Michael Jeensma, Terence ten Brink, Wilco Oosterbos, Arno Leusink, Wilco in ‘t Veld

Oefenwedstrijden: 1x verlies

2022 – 2023        3 – 5 :    Rick Zanting, Stefan Marsman, Henrico Leusink (trainingspartij mix 1e & 2e elftal 3 x 30 minuten)