De laatste oefenwedstrijd tegen EFC ’58 moest de opmaat worden naar de komende belangrijke competitiewedstrijden. In de maand maart wordt er als nummer 2 van de ranglijst tegen 4 tegenstanders uit de top 6 gespeeld. Dus de komende 4 competitiewedstrijden moet het gebeuren.

EFC ’58 staat op een gedeelde nummer 3 positie in de 3eklasse B. Vorig jaar zijn de Ermeloërs gepromoveerd vanuit de 4e klasse, dus een mooie tegenstander om te kijken waar S.V. ’t Harde op dit moment staat.

De conclusie is duidelijk en hard, dit niveau was afgelopen zaterdag nog ver weg. De eerste 5 minuten van de wedstrijd werd er nog redelijk voetbal op de mat gelegd. Daarna was het niet best meer. De beste speler van EFC ’58 Jorick Priem (volgend seizoen spelend bij buurman DSV ’33) kreeg alle vrijheid in de voorhoede en maakte hier dankbaar gebruik van. Bij rust stond het 0-3, na 90 minuten spelen stond het 0-7. Er zijn 3 strafschoppen gegeven,  die allen ook benut werden. Dit zegt meer dan genoeg over hetgeen zich op het veld afspeelde. Halverwege de 1e helft ging keeper Sander van der Groef met de brancard van het veld, naar het zich laat aanzien een zware blessure.

De komende week zal de knop omgedraaid moeten worden, hopelijk beseft een ieder waar ervoor gespeeld moet worden en was afgelopen zaterdag een incident. De eerste belangrijke wedstrijd is thuis tegen Vevo uit Veessen. De wedstrijd is op sportpark Schenk en zal om 14.30 uur starten.