Na een lekkere voorbereiding op de 2e seizoenshelft moest het nu voor het “echie” gebeuren tegen Veluwse Boys uit Garderen. De eerste competitiewedstrijd in 2023 werd geen overwinning, maar een bloedeloze 0-0.

Op het hoofdveld van Sportpark Schenk werd er precies om 14.30 uur afgetrapt. S.V. ’t Harde toonde gelijk zijn aanvallende intenties, maar vaak ging het mis in de eindpass. Er werd te slordig gespeeld, waardoor er niet echt gevaar in de doelmond van Veluwse Boys kwam. De gasten uit Garderen waren aanvallend niet bij machte om echt gevaarlijk te worden, dus werd er niet gescoord in het eerste bedrijf.

Na rust werd het spelbeeld niet veel beter. Veluwse Boys kon gemakkelijk overeind blijven en werden zelf steeds gevaarlijker voor het doel van Sander van der Groef. Met wat wissels probeerde trainer René van ’t Goor het tij te keren. Dit lukt in de laatste 15 minuten van de wedstrijd. Een aantal keer kwam S.V. ’t Harde gevaarlijk voor het doel van de tegenstander, waarbij in de laatste minuten van de wedstrijd de bal nog op de paal geschoten werd door Stefan Marsman.

Al met al was het veel te weinig wat er gebracht werd door de “Groen-witten”, waardoor er een terechte 0-0 op het scorebord stond na de laatste fluitsignaal van scheidsrechter Reins.
Aankomende zaterdag staat er een uitwedstrijd tegen Prins Bernhard op het programma. De wedstrijd zal om 14.30 uur beginnen op sportpark “De Zandsteeg” in Uddel.