Maandag 23 januari jl. heeft Wim Soet, Finance Director, namens Mogema, onderdeel van Aalberts advanced mechatronics, uit ’t Harde zijn handtekening gezet onder een nieuwe sponsorovereenkomst bij S.V. ’t Harde. Hiermee verlengt het hightechbedrijf haar ster-sponsoring met drie seizoenen en is het bedrijf terug te vinden in diverse sponsoruitingen bij S.V. ’t Harde. De sportvereniging en het bedrijf hebben een rijke historie in relatie tot elkaar. Mogema is naast co-sponsor en top-sponsor zelfs lange tijd hoofdsponsor geweest. Naast de sponsoring is een behoorlijk aantal leden werkzaam of werkzaam geweest bij Mogema.

“Het is geweldig om te kunnen mededelen dat de sponsoring door Mogema bij S.V. ’t Harde weer met een jaar is verlengd”, aldus Jan van der Vegte namens de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde. Veel dank van bestuur en sponsorcommissie gaan dan ook uit naar de sponsor. Er wordt uitgekeken naar een prettige samenwerking. Op Sportpark Schenk werd de sponsorovereenkomst ondertekend en kon een fraai boeket voor de sponsor natuurlijk niet ontbreken.

V.l.n.r. Wim Soet namens Mogema en  Jan van der Vegte namens de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde.

Over Mogema

Mogema, onderdeel van Aalberts advanced mechatronics, is een toeleverancier voor de hightech industrie. We zijn expert in verspaning, lassen, assemblage en vacuümtechnologie. Wij maken volledig gekwalificeerde ultra grote precisie machineframes, vacuümkamers en mechatronische (sub)systemen.

Met onze unieke combinatie van competenties bedienen we de halfgeleiderindustrie, de medische en analytische industrie, de olie- en gasindustrie en de defensie-industrie, maar ook de wetenschappelijke wereld. Opgericht in 1956 en sinds 2001 onderdeel van het beursgenoteerde Aalberts.

Wij zijn als sinds 1956 gevestigd in ’t Harde en breiden, vanwege onze groeiambities, de komende jaren uit naar Dronten. Hier bouwen wij aan een hightech, duurzaam bedrijfsgebouw, waar ruimte is voor jou! Wil jij onderdeel uitmaken van ons team, ca. 300 medewerkers? Wil jij graag werken in een uitdagende markt, waar geen dag hetzelfde is? Waar ruimte is voor je eigen ontwikkeling? Waar je een carrière kunt opbouwen die je net dat stapje verder brengt?

Wij zijn namelijk continu op zoek naar: productiepersoneel en slimme engineers of heb jij meer ambitie op management niveau? Dan komen we graag in contact met jou.

Meer weten? Zie: www.aalberts-am.com/careers  of mail naar werken@mogema.nl

Aalberts advanced mechatronics | Mogema
Industrieweg 9
8084 GS ‘t Harde
Postbus 34
8084 ZG ‘t Harde
+31 (0)525 651 533

www.mogema.nl