De tweede oefenwedstrijd van dit jaar wordt met 3-0 gewonnen van S.V. Zalk. De ruststand was 1-0 met een fraaie treffer van “Good-old” Henkie Elskamp. Het veldspel van S.V. ’t Harde was met vlagen mooi om te zien, maar in de omschakeling was S.V. Zalk erg gevaarlijk. De “Geel-zwarten” misten een aantal goede kansen. Een smet op de eerste helft was het uitvallen van Quinten Turubassa met wederom een hamstringblessure.

De tweede helft was S.V. ’t Harde scherper en creëerde veel kansen. Met de jeugdige invallers Ties Mansveld, Jelle Jongetjes en Daan van Gelder kwam er ook een frisse wind op het toch al koude omstandigheden op het veld. Alleen zorgde deze frisse wind wel voor enthousiasme langs de lijn. Met doelpunten van Stefan Marsman en Daan van Gelder werd de eindstand van 3-0 bereikt.

Volgende week staat de laatste oefenwedstrijd op het programma voor de start van de tweede seizoenshelft. Om half drie wordt er in en tegen Wilsum afgetrapt. Op 4 februari staat de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Veluwse Boys op het programma.