Zaterdag 14 januari speelt S.V. ’t Harde zijn eerste wedstrijd van het jaar 2023. De tegenstander van deze oefenwedstrijd is ’s Heerenbroek. Op 4 februari start de competitie voor zowel ’s Heerenbroek als S.V. ’t Harde, voorafgaand aan deze competitiestart worden er 3 oefenwedstrijden gespeeld door beide teams.

‘s Heerenbroek is een oude bekende van S.V. ’t Harde. De laatste 5 jaar zaten beide teams 4 keer bij elkaar in de competitie. Soms competities die niet afgemaakt zijn door een niet nader te noemen pandemie…  Dit was zeker in het seizoen 2019 – 2020 voor ’s Heerenbroek een kleine drama. Met nog 9 wedstrijden te gaan, waren ze glansrijk koploper met 5 punten voorsprong op de nummer 2 WZC. De Wapenvelders die de laatste wedstrijd voor de pandemie weer gelijkspeelde tegen de nummer 3 van de ranglijst: S.V. ’t Harde…. Blijft nog altijd zonde dat deze competitie nooit uitgespeeld kon worden…

Ook dit seizoen draait ’s Heerenbroek weer in de top van de 4e klasse E mee. De mannen van hoofdtrainer Freddie van den Burg staan met 2 punten achterstand op koploper CSV ’28 geklasseerd op een nette 2e plek. Ook nu dus alle kansen op promotie. Dat de vereniging tevreden is over de huidige hoofdtrainer is wel duidelijk. Er heeft weer een contractverlenging plaatsgevonden en hoofdtrainer Van den Burg gaat volgend seizoen zijn 5e contractjaar in.

S.V. ’t Harde staat net als ’s Heerenbroek met 2 punten achterstand 2e achter koploper Apeldoornse Boys. Dit is vooral te danken aan een mooie serie overwinningen voor de winterstop. Met 3 oefenwedstrijden tegen allemaal tegenstanders uit de 4e klasse E, wil hoofdtrainer René van ’t Goor de mannen klaarstomen voor de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Veluwse Boys op 4 februari aanstaande. Ook hoofdtrainer René van ’t Goor blijft nog een jaar langer bij S.V. ’t Harde. René gaat volgend seizoen zijn 3e contractjaar in als hoofdtrainer.

De overige oefenwedstrijden zijn:

  • 21 januari:           S.V. ’t Harde – S.V. Zalk                                  14.30 uur
  • 28 januari:           V.V. Wilsum – S.V. ’t Harde                          14.30 uur

Vanaf deze plek willen wij een ieder een fijne en sportieve wedstrijd toewensen. Wij willen het publiek vragen om zich aan de geldende regels van de KNVB te houden en geen alcoholische dranken langs de velden mee te nemen tijdens de wedstrijd en achter de afrastering te blijven.

Historie S.V. ’t Harde – ‘s Heerenbroek

Competitie, 2x gewonnen, 1x verlies:

2021 – 2022        3 – 0       Jelle van ’t Hul, Menno van ’t Hul, Stefan Marsman

2019 – 2020        0 – 1      

2017 – 2018        2 – 1       Dinand Dekker, Bram van der Worp

Oefenwedstrijd, 1x gewonnen:

2015 – 2016        5 – 4       Arjan Kwakkel 2x, Menno van ’t Hul, Arno Leusink, e.d.