Afgelopen zaterdagochtend 3 december jl., voorafgaand aan hun competitiewedstrijd tegen WHC MO13-1, ontving het MO13-1 team van S.V. ’t Harde een compleet nieuwe gesponsorde kledingoutfit. Deze zeer fraaie teamsponsoring is tot stand gekomen door een bijzondere samenwerking tussen diverse ouders en bekenden van team.  Primera en Ringnalda Multidiensten beiden gevestigd in Elburg zijn wedstrijdtenue-sponsor geworden, SB Foodcorner uit ’t Harde en het landelijk opererende bedrijf The Referral Company prijken met hun bedrijfslogos op de nieuwe trainingspakken waarbij Agrarisch bedrijf Visch uit ’t Harde de tassponsoring voor haar rekening heeft genomen. Op de foto’s is wel te zien dat de meiden van MO13-1 de nieuwe kleding met veel enthousiasme in ontvangst hebben genomen. Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedanken hierbij nogmaals de genoemde sponsoren voor dit mooie initiatief. Als dank werden resp. Maartje Bruynes, Pascal Ringnalda, Stefan en Mariska Brink, Heleen Stoevelaar en Alex Visch in de bloemetjes gezet. Daarnaast gaan de felicitaties uit naar het team voor hun mooi behaalde overwinning van 6-0 op WHC MO13.

Primera Elburg

Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!

www.primera.nl

Ringnalda Multidiensten

Dienstverlening in de bouw, infra en hekwerken.

0683832346

SB Foodcorner

Wij bakken frites, snacks en alles wat daarbij hoort! De kritische geselecteerde snacks zorgen voor hoge kwaliteit in ons assortiment. Ook blijven wij ons assortiment constant optimaliseren met leuke aanbiedingen en verassende producten! Volg ons op FB en Instagram voor alle aanbiedingen en

www.sbfoodcorner.nl

The Referral Company

Wij helpen organisaties hun recruitment doelstellingen te behalen. Wij creëren, activeren en implementeren strategische referral programma’s bij organisaties. Oftewel; hoe kan een organisatie het beste gebruik maken van het netwerk van eigen medewerkers om daarmee vacatures te vervullen. Referral is de meest effectieve, goedkope en snelle manier van kwalitatief werven. Je moet echter je medewerkers wel activeren en faciliteren, dat is wat de Referral Company doet!

www.thereferralcompany.nl

Agrarisch Bedrijf Visch

Akker- en/of tuinbouw in combinatie met het fokken en houden van dieren. De uitoefening van een pluimvee en akkerbouwbedrijf.

0525 654 572