Zaterdag 26 november mag S.V. ’t Harde zich gaan opmaken voor de thuiswedstrijd tegen ZVV ‘56. Een onbekende tegenstander waar S.V. ’t Harde, zover wij het kunnen nagaan, nog niet eerder tegen gespeeld heeft. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter J. Wildeboer.

ZVV ’56, Zevenhuizense Voetbalvereniging,  heeft zijn oorsprong in het zondagvoetbal, dit seizoen is de stap naar het zaterdagvoetbal gezet. Dit is dan ook de reden dat S.V. ’t Harde nog niet eerder tegen ZVV ‘56 gespeeld heeft. De mannen uit Apeldoorn moeten hun draai nog vinden op de zaterdag. Met één punt uit acht wedstrijden kan het voor ZVV ’56 alleen maar beter gaan. De mannen zullen gebrand zijn om hun eerste overwinning dit seizoen te behalen. Voor S.V. ’t Harde zaak dat dit aankomende zaterdag nog niet gebeurd.

S.V. ’t Harde heeft een belangrijke overwinning behaald in Wapenveld afgelopen zaterdag. Er werd een zwaarbevochten 0-1 overwinning behaald. WZC staat ook laag op de ranglijst, maar liet zien dat het niet makkelijk is om te winnen. De 4e klasse D is een klasse waar de tegenstanders aan elkaar gewaagd zijn. Zeker een jonge ploeg als S.V. ’t Harde moet voor elke tegenstander 100% gemotiveerd en voorbereidt zijn. Als dit niet het geval is, dan is elke tegenstander lastig voor S.V. ’t Harde.

Vanaf deze plek willen wij een ieder een fijne en sportieve wedstrijd toewensen. Wij willen het publiek vragen om zich aan de geldende regels van de KNVB te houden en geen alcoholische dranken langs de velden mee te nemen tijdens de wedstrijd en achter de afrastering te blijven.

Er zijn geen wedstrijdstatistieken.