‘Organiserende supportersvereniging staat in de startblokken’

Al meer dan 30 jaar is de grote vlooienmarkt op Hemelvaartsdag een begrip. Duizenden mensen uit de wijde omtrek komen dan richting het ’t Harde om te snuffelen tussen de koopwaar van de meer dan 400 handelaren. Al rond de klok van 7 uur lopen de eerste koopjesjagers over de markt. Afgelopen jaar was het, na twee jaar stilte, op Hemelvaartsdag rondom sportpark Schenk weer een gezellige drukte.

Wat opvalt is dat de reclameborden voor de Hemelvaartsmarkt op het sportpark er nog steeds hangen. Voorzitter Elskamp, van de organiserende supportersvereniging Groen-Wit, geeft aan: “Gelukkig kon de markt vorig jaar gewoon doorgaan en kunnen we dit jaar weer starten met de organisatie”.

De supportersvereniging is dit jaar wel gewoon gestart met de organisatie. Stilzitten was voor hen geen optie. Zo zijn ook dit jaar de eerste werkzaamheden alweer gestart. Inmiddels hebben de eerste standhouders zich alweer aangemeld. Doordat alle prijzen stijgen zijn de kramen en de grondplekken iets duurder, maar behoort de Hemelvaartsmarkt nog steeds tot de goedkoopste van de regio.

Belangstellenden voor de markt van 18 mei 2023 kunnen zich nog steeds opgeven. Dit kan via supportersvereniging@svtharde.nl Zij krijgen dan alle benodigde informatie toegestuurd. Meer informatie is ook te vinden op www.svtharde.nl