S.V. ‘t Harde verliest met duidelijke cijfers van Apeldoornse Boys; 1-5. De eerste officiële wedstrijd ooit tussen beide teams loopt dus niet goed af voor de “Groen-witten”. Dit begon al tijdens de warming-up, aanvoerder Sam van Norel viel uit, waardoor de achterhoede op het laatst nog gewijzigd moest worden.

Luuk Struik had de bal al naar één minuut in het net liggen, maar doelpunt werd terecht afgekeurd voor buitenspel. Er ontstond een mooie wedstrijd tussen 2 ploegen die willen voetballen. Apeldoornse Boys staat niet voor niks hoog in de ranglijst, ze beschikken over een paar handige voetballers en scoren dan al snel 0-1.

Stefan Marsman weet via een vrije trap de gelijkmaker weer te scoren. De aanvallen golfden op en neer voor beide teams. De keepers konden zich goed onderscheiden door prima reddingen. Vlak voor rust scoorde Apeldoornse Boys 1-2.

Na rust had S.V. ‘t Harde de stand op 2-2 moeten zetten. Een 100% kans opgezet door Dennis van Hulsteijn, samen met Luuk Struik werd niet verzilverd. Toen Apeldoornse Boys daarna 1-3 maakte was het verhaal over en uit. Op jacht naar de aansluitingstreffer, maakte de Apeldoornse ploeg nog 2 doelpunten vanuit de snelle omschakeling, zodat de eindstand op 1-5 kwam.

Aankomende week zal S.V. ‘t Harde zich weer moeten prepareren voor de volgende thuiswedstrijd. Dan is EZC’84 uit Epe de tegenstander op sportpark Schenk.

De foto’s zijn gemaakt door Annemiek Jolink.