Na 90 minuten voetbal waren er geen veranderingen op het scorebord waargenomen. De wedstrijd eindigde in dezelfde stand, als waarmee het begonnen is; 0-0.

Voor S.V. ‘t Harde betekent deze uitslag dat het niet meer gedeeld op de eerste plaats staat, maar nu op de 4e plek.

Onder prachtige omstandigheden en met veel publiek langs het veld begon S.V. ‘t Harde voortvarend aan de wedstrijd. Het eerste kwartier werd het doel van Hulshorst veelvuldig opgezocht, zonder echt gevaarlijk te worden.

Na dit kwartier begon Hulshorst de duimschroeven aan te draaien en creëerde een prima kans halverwege de eerste helft, alleen werd deze mogelijkheid niet doeltreffend afgerond. Na een half uur spelen kon Jelle van ‘t Hul richting de  doelman van Hulshorst, maar werd onderuit gehaald. Een rode kaart en Hulshorst moest de rest van de wedstrijd met 10 man verder.

Deze overtal situatie werd in de verdere wedstrijd niet uitgebuit door S.V. ‘t Harde. Sterker nog, de betere kansen waren voor Hulshorst. In de 2e helft redde keeper Sander van der Groef miraculeus op een inzet van Hulshorst.

Tot op heden was deze wedstrijd de minste van het huidige seizoen. De leermomenten pakken en de knop om naar aankomende zaterdag. Dan wacht de thuiswedstrijd tegen koploper Apeldoornse Boys.