S.V. ’t Harde heeft sinds kort een spelersbus voor zijn drie G-teams in bezit. Deze spelersbus is via opbrengsten vanuit acties en sponsoring aangeschaft. Deze bus is nodig om het vervoer naar de vaak verre uitwedstrijden voor de G-teams goed te laten verlopen.

Met deze aanschaf zijn wij er nog niet…. Er zijn behoorlijk wat vaste lasten aan het hebben van een eigen bus. De tank moet vol, verzekering en de wegenbelasting moeten betaald worden. Daarom is S.V. ’t Harde begonnen met het donateurschap speciaal voor onze G-afdeling. Dit op initiatief van onze sponsoren Shell van der Vegte in ’t Harde en Gulf Elburg/Nunspeet. Zij schenken ook in hun shops bij de tankstations aandacht om donateur te worden van onze G-afdeling.

Een ieder kan een éénmalige donatie of een jaarlijkse donatie schenken. De opbrengsten van deze donaties gaat voor 100% naar onze G-afdeling om de vaste lasten te betalen. Via www.svtharde.nl/donateur-g-voetbal/ kun je je aanmeldingen voor een donatie. Ook kan het via deze QR code:

Aarzel niet en meld je aan als donateur van de G-afdeling S.V. ’t Harde.