Zaterdagavond 22 oktober sluit de inschrijving voor de voetbal driedaagse bij S.V. ’t Harde.

Op maandag 24 oktober wordt er om 13.00 uur gestart met een aantal voetbalactiviteiten, deze duren tot minimaal 15.30 uur.

Op dinsdagmorgen om 10.30 uur wordt er gestart met een warming up, daarna krijgt een ieder voetbalskills geleerd door een aantal Freestylers onder leiding van Mike van der Streek.

Na de gratis lunch is er weer een penaltybokaal en ’s middags is er een heuse 6-kamp. Voor zowel de penaltybokaal als 6-kamp zijn er weer leuke prijzen te winnen. Om 15.30 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Woensdag 25 oktober is alweer de laatste dag. De ochtend wordt om 10.30 uur gestart met een gezamenlijke warming-up door Kenneth van Dorp van Bootcamp Oldebroek. De rest van de ochtend zijn er voetbal- en bootcampactiviteiten. Uiteraard wordt er weer gezamenlijk geluncht in de kantine en na de lunch zal er een voetbaltoernooi plaatsvinden. Bram van Polen van PEC Zwolle doet de prijsuitreiking om 15.30 uur. Er is ook gelegenheid om vragen aan Bram te stellen.

Het beloven weer 3 mooie voetbaldagen te worden, je bent een kwartier voor aanvang van de activiteiten welkom.Geef je nog snel op via toernooicommissie@svtharde.nl. De dagen zijn allemaal al redelijk vol. Voorkom dus teleurstelling en geef jezelf en je vriend of vriendinnetje op. Deelname is uiteraard gratis en je hoeft geen lid van S.V. ’t Harde te zijn.