Afgelopen woensdagavond 12 oktober organiseerden S.V. ’t Harde en Businessclub N.V. een avond voor respectievelijk haar sponsoren en leden. Een groep van ca 60 enthousiaste personen was naar het clubgebouw op Sportpark Schenk gekomen om, na het voorprogramma welke bestond uit de live uitgezonden wedstrijd Napoli- Ajax, te luisteren naar Jan-Dirk van der Zee.

Jan-Dirk is directeur/bestuurder Amateurvoetbal bij de KNVB. Hij nam de aanwezigen mee langs zijn werkzaamheden en activiteiten welke bij zijn verantwoordelijkheid komt kijken. Onderwerpen o.a. als veranderingen in het jeugd/pupillen voetbal, het meisjes en vrouwenvoetbal maar ook actuele onderwerpen uit de amateurtak kwamen ruim aan bod. Nadat aan het einde van de presentatie van Jan-Dirk enkele vragen van het publiek waren beantwoord was er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje nog met elkaar bij te praten.

Er kan worden teruggekeken op een succesvolle avond. Hierbij gaat namens S.V. ’t Harde de dank uit naar Jan-Dirk van der Zee voor zijn aanwezigheid en presentatie, naar de Businessclub N.V. voor de gezamenlijke organisatie en naar de vrijwilligers voor de verzorging en begeleiding.